SONSAB erbjuder ett komplett sortiment av skivmaterial, massivträ, kompositmaterial, LVL, limträ, kantlist och laminat till den svenska träindustrin och bygghandeln.

Våra bolagLeverantör

Vi skräddarsyr vårt utbud för att tillgodose våra kunders behov. Därför samarbetar vi med flera olika leverantörer som uppfyller de höga kvalitetsstandarder både ni och vi har. Med vår kunskap och ett omfattande utbud kan vi erbjuda de bästa lösningarna just för dig.

Läs mer om våra leverantörer och se deras kollektioner nedan.

Abet Laminati är en italiensk tillverkare av högtryckslaminat. Som en av världens största laminattillverkare, har de ett stort och varierat produktutbud användbart inom ett flertal olika användningsområden.

Homapal är en tysk tillverkare av högtryckslaminat. De är specialiserade på metallaminat, fanérlaminat, magnet- och skrivtavelprodukter, samt en ny kollektion av läderlaminat.

I decennier, har namnet Homapal varit synonymt med innovativa produkter "Made in Germany" . Tack vare ett brett urval av färger och dekorer i ständig utveckling, erbjuder Homapal kundanpassade lösningar med obegränsad kreativitet, inspirerat från de senaste marknadstrenderna.

Laminat från Homapal används både till offentliga miljöer, men även till massproduktion av möbler. Laminatet är främst avsett till invändiga vertikala ytor.

Arpa Industriale S.p.A är en italiensk tillverkare av högtryckslaminat. Arpas kollektioner erbjuder ett brett urval av produkter i varierande färger och ytor, användbara inom en mängd olika användningsområden.

Oberflex är en fransk tillverkare av laminat och erbjuder det bredaste utbudet av fanérlaminat i världen. Ett utbud med 60 träslag i nästan 600 produkter ger Oberflex ett stort urval av paneler med hög kvalitet vad gäller både estetiska och tekniska egenskaper.

Oberflex produkter används både till inredningsdesign och dekoration men även till industrier.

Polyrey är en fransk tillverkare av högtryckslaminat. Polyreys produktutbud inkluderar bland annat högtryckslaminat, metallaminat, kompaktlaminat, och melaminbelagt skivmaterial. I mer än 50 år har Polyrey tillverkat och utvecklat tekniska och dekorativa laminat, och har genom sin erfarenhet unika kunskaper.

Saréco är en tysk tillverkare av högtryckslaminat och melaminbelagda skivor.

Tabu är en italiensk tillverkare av fanér.